BIHUI Gyémánttárcsa kerámiához 9/125 mm, erősített

10900 Ft (Nettó: 8583 Ft)

Mennyiség:
Kategória:

ihui Gyémánttárcsa kerámiához 10/115/1,4 mm, erősített

Innováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

A BIHUI B-SPEEDY gyémánttárcsa kemény anyagok, például gránit, porcelán kőedények száraz vágására ajánlott. Nedves vágáshoz is használható. A “szendvics” technológia egyedülálló abban, hogy a kis gyémánt szemcsék kívül, a nagyok pedig belül helyezkednek el. Ez maximális sebességet biztosít, és ideális kerámia csempe, kő és porcelán kőáruk vágásához. Ez a gyémánt tárcsa egyesíti a turbótárcsa minden hűvös tulajdonságát egy gyémánt szalag előnyeivel, amelyet kifejezetten a megmunkálandó anyag belső feszültségének csökkentésére és a forgácsolás csökkentésére terveztek.

Jellemzők:

  • Vágóél vastagság : 1,2 mm
  • Gyémánt szórás szélessége: 10 mm
  • Felhasználhatóság: márvány, gránit, porcelán, kerámia, mindenféle kő
  • Vágás típusa: vízhűtéses vágás, száraz
  • A tárcsa átmérője: 125 mm
  • Lyuk átmérője: 22,23 mm
  • Gyémánt rétegvastagság: 1,4 mm
  • Gyémánt rétegmagasság: 10 mm
  • Teljes sebesség – forgás – 12.250 ford./perc – periféria – 80 m/s

 

Ajánlott felhasználás:

Gyémánttárcsa márvány, gránit, porcelán, kerámia, mindenféle kő vágásához