Bihui kinyomó pisztoly

15900 Ft (Nettó: 12520 Ft)

Mennyiség:
Kategória:

Erős kinyomópisztoly (szilikon tubushoz)
Szikon, akril, ragasztók vagy akár sűrűbb anyagok kinyomására
Áttétel: 26:1 (löket 4 mm)
Max 400kg nyomóerő
360o-ban elfordítható fogantyú

Alumínium fogantyú, acél kioldó
Ellenáll a hidegnek és a nagy viszkozitású anyagoknak
Erő és pontosság minden alkalmazásban
Lenyűgöző, 26:1-es mechanikai tolóerővel és 4 mm-es lökettel a tömítőpisztolyunk páratlan pontosságot és irányíthatóságot kínál. Akár szilikonnal, akrillal vagy poliuretánnal dolgozik, a 400 kg-os maximális erő biztosítja, hogy a legviszkózusabb anyagokat is könnyedén felvigye.

A tömítőpisztoly alumínium fogantyúval és acél kioldóval van felszerelve, amelyet mind a kényelem, mind a tartósság érdekében terveztek. A szabadalmaztatott, 360°-ban elforgatható acél tok lehetővé teszi, hogy bármilyen szögben dolgozzon, míg a hézagmentes kialakítás növeli a tartósságot és leegyszerűsíti a karbantartást.

Tömítőpisztoly minden időjárási körülményre tervezve
Tömítőpisztolyunk nem csak a nagy viszkozitású anyagoknak ellenáll, hanem a hidegnek is, így tökéletes választás kültéri használatra bármilyen időjárási körülmény között. Ez nélkülözhetetlen eszközzé teszi beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt.

Legyen szó megbízhatóságra és hatékonyságra vágyó profiról, vagy lelkes barkácsolóról, aki minden projektben a tökéletességre törekszik, a mi tömítőpisztolyunk a megoldás, amire szüksége van.