Bihui rozsdamentes spatulya egybeöntött nyél, Soft

4250 Ft7300 Ft

Törlés
Mennyiség:
Cikkszám: N/A Kategória:

Innováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

A Bihui Monolit spatula rozsdamentes, saválló acélból készül. A spatula gumírozott rozsdamentes acél nyéllel rendelkezik. Az ergonómikus fogantyú kiküszöböli a csúszást, és kényelmesen illeszkedik a kézbe a szilárd fogás érdekében.

A tömör, rozsdamentes acél Monolit spatulák pengéje rugalmas és hajlékony ezáltal hajlításkor visszatér eredeti helyzetébe.

A Monolit spatula nagy felhordási sebességet, optimális pengeszabályozást és simább felületet biztosít.

A Monolit festőspatulával a következő típusú munkákat végezzük:

  • az egyenetlenségek kiegyenlítése a gitt előzetes felhordása után;
  • horpadások és repedések kitöltése;
  • gitt összetett formájú szerkezetekhez;
  • varratok maszkolása a gipszkarton lapok között.

A tükörpolírozás és a precíziós (nagy pontosságú) éles pengeélek lehetővé teszik a kiváló minőség elérését működés közben, az anyag felhordása és simítása során.

Jellemzői:

  • A munkadarab vastagsága: 0,5 mm;
  • Saválló rozsdamentes acélból készült;
  • Gumírozott fogantyú;
  • Nincsenek hegesztési pontok – csupa fém.

 

Ajánlott felhasználás:

Egyenetlenségek kiegyenlítése a gitt előzetes felhordása után, horpadások és repedések kitöltése, varratok maszkolása a gipszkarton lapok között.

Kiszerelés

200mm, 100mm, 125mm, 150mm, 250mm, 40mm, 50mm, 75mm