Bihui rozsdamentes felületsimító (rákli)

3500 Ft4900 Ft

Törlés
Mennyiség:
Cikkszám: N/A Kategória:

Innováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

A spatula munkarésze saválló rozsdamentes acélból készült, melynek vastagsága 0,5 mm, eloxált alumínium profilba van beépítve, hogy megerősítse és tökéletesen egyenes munkaélt biztosítson. Az ergonomikus kontúrú kétkomponensű fogantyú kényelmes kezelést biztosít. Befejező és építőmunkákhoz.

Leírás:

A BIHUI homlokzati spatula , amelyet „kaparónak” is neveznek, a vágási szakaszban végzett vakolási munkákra tervezték az alapvető gittelés során, és néha a befejezés során is, szabványos kialakítású – egy penge tetején merevítő bordával, középen egy fogantyú. Építési keverékek és oldatok felületre történő felvitelére, kiegyenlítésére, simítására szolgál, segítségével enyhén korrigálható a sík. Az ergonomikus, kétrészes spatula nyél kiküszöböli a csúszást, és kényelmesen illeszkedik a kézbe a szilárd fogás érdekében. A 40-250 mm-es spatulák nehezen hozzáférhető helyek, sarkok és csomópontok feldolgozására alkalmasak. Segédeszközként használják oldatok keveréséhez, a keverék kikanalazásához és széles spatulára való szétterítéséhez. Nagy felületek befejezéséhez 300-600 mm-es spatulát használnak.

Kiszerelés

220mm, 600mm, 300mm, 500mm