Vásárlási feltételek

Köszönjük, hogy érdeklődsz webáruházunk szolgáltatása iránt!

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a honlapon leírtak általános értelemben vett információk, azaz optimális esetre vonatkozó megrendelést feltételeznek. Természetesen egyedi igényeket is igyekszünk teljesíteni, de ezek részleteiről pontos felvilágosítás és megállapodás csak az üzemeltetővel való kapcsolatfelvételt követően adható.

Webáruházunkban leadott megrendelésedet a lehető legrövidebb időn belül visszaigazoljuk az általad megadott e-mail címre, megerősítésként feltüntetve a megrendelésed adatait, a megrendelt termékek és egyéb szolgáltatás árát. A visszaigazolást követően jóváhagyást várunk Tőled, melyet e-mail formában küldj el nekünk, tudatva, hogy az általunk visszaigazoltakkal egyetértesz és megrendelésedet fenntartod.

Általános vásárlási feltételeink:

  • A honlapunkon szereplő árak bruttó árak, melyek tartalmazzák az ÁFA-t.
  • A megrendeléséről visszaigazolást küldünk 24 órán belül, melyben rögzítjük az általunk vállalt feltételeket.
  • Ha a körülmények miatt a teljesítés meghaladná a visszaigazolásban megadott határidőt, akkor arról tájékoztatjuk a megrendelést leadó Ügyfelünket e-mailben vagy telefonon.

A megrendelés elküldésével a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat kiegyenlíti.
A Prestige-Duo Kft.(azaz az üzemeltető és szolgáltató) kijelenti, hogy a megrendelés során a Vásárlóval kapcsolatos bármilyen adatot bizalmasan kezel és azt harmadik félnek nem adja át. A tudomására jutott adatokat csak a vásárlással kapcsolatos ügyintézéshez használja fel (visszaigazolás, időpont egyeztetés, stb.)