BIHUI Gyémánttárcsa csiszoláshoz, gérvágáshoz, M14, 125 mm

14500 Ft (Nettó: 11417 Ft)

Mennyiség:
Kategória:

Bihui gyémánttárcsa csiszoláshoz, gérvágáshoz 125 mm

Innováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

A BIHUI GALVANIC univerzális csiszoló és vágó gyémánt tárcsa 2 az 1-ben tárcsa. A tárcsa minden típusú kerámia csempe, természetes és műkő vágására és csiszolására szolgál. A tárcsa mindkét oldalán gyémántot hordanak fel, ami növeli a vágási sebességet, jelentősen megkönnyíti a feldolgozást és meghosszabbítja a tárcsa élettartamát, mivel a külső részének kidolgozása után megfordítható. A gyémántokat galvanizáló technológiával hordják fel a lemezre, amely nagy keménységet és nagy kopásállóságot biztosít.

Jellemzők:

  • A tárcsa átmérője: 125 mm
  • Rögzítési furat: M14
  • Vágóél vastagság: 1,8 mm
  • Feldolgozható anyagok: márvány, gránit, porcelán kőedény, kemény kerámia, mindenféle kő
  • Vágás típusa: száraz

 

Ajánlott felhasználás:

Csiszoláshoz, gérvágáshoz