Bihui csempecsípő fogó, rugós 200 mm

4290 Ft (Nettó: 3378 Ft)

Mennyiség:
Kategória:

nnováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

A fogó az általános megoldás, amelyet különféle rektifikálásokhoz használnak, különösen csempék, kerámia csempék, mázas kerámia csempék esetében.

Jellemzők:

  • Ergonomikus Soft Grip fogantyúval tervezve.
  • Mérete: 200 mm
  • Kettős célú eszköz kis fali csempék vágásához és töréséhez
  • Keményfém kerék, fém szerkezet
  • Ergonomikus Soft Grip fogantyúval tervezve.
  • Nagy keménységű volfrámkarbid fogak, 16 mm szélességgel.

 

Ajánlott felhasználás:

Csempék, kerámiák mozgatásához, vágásához stb.