Bihui szerszámtáska

14400 Ft (Nettó: 11339 Ft)

Mennyiség:
Kategória:

Innováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

A gyártáshoz használt szövet erős szerkezettel és sűrűséggel, alacsony elektromos vezetőképességgel és agresszív légköri tényezőkkel szembeni ellenállással és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. A táska 16 különálló zsebbel rendelkezik a szerszámok tárolására.

Jellemzők:

  • Célja: szerszámok szállítására, szállítására és tárolására
  • Max. terhelés: 70 kg
  • Hossz: 510 mm
  • Szélesség: 260 mm
  • Magasság: 300 mm

 

Ajánlott felhasználás:

Szerszámok tárolására