BIHUI Gyémánttárcsa gránithoz, márványhoz 12/125/2,4 mm

18700 Ft (Nettó: 14724 Ft)

Mennyiség:
Kategória:

Bihui Gyémánttárcsa gránithoz, márványhoz 12/125/2,4 mm

Innováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

Leírás:

A gyémántszemcsék fokozott koncentrációja nagy teljesítményt és szilárdságot biztosít. A munkarész szegmentált szerkezete hatékony hűtést és poreltávolítást biztosít, így nincs szükség vízellátásra. A védőszektorok védik a tárcsaszegmenseket az idő előtti kopástól. Egyedülálló formájának köszönhetően a tárcsa lehetővé teszi az oldalfelület rövid távú feldolgozását a törés veszélye nélkül. A gyémántok megnövekedett koncentrációja és a speciálisan kiválasztott fémkötés biztosítja a tárcsa hosszú élettartamát. Hosszú erőforrással és nagy vágási sebességgel rendelkezik.

Jellemzők:

  • Átmérő: 125 mm;
  • Felhasználás: 20 mm-ig vastagított porcelán csempe, gránit, kő;
  • Használható: csempevágó, kővágó gép, sarokcsiszoló;
  • Furat átmérő: 22,23 mm;
  • Vágóél vastagság: 2,4 mm;
  • Vágóél magasság: 12 mm;
  • Vágás típusa: száraz vágás, vízhűtéssel

 

Ajánlott felhasználás:

Különböző közetek (kerámia, gránit, csempe stb.) vágásához