Bihui gyémánt körkivágó szett 10 részes (25, 35, 40, 45, 50, 68, 20-48 kúpos tágító, gyémánt tárcsa)

88000 Ft (Nettó: 69291 Ft)

Mennyiség:
Kategória:

nnováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

A BIHUI TURBO gyémánt koronák kiváló minőségű anyagokból készülnek gyémántok vákuumos sütésével (forrasztásával). Ezt a koronát csak sarokcsiszolóval (sarokcsiszolóval) történő fúráshoz használják.

Fúrási javaslatok:

  • A fúrás megkezdése előtt állítsa a fúrószárat 45°-os szögben, érintse meg a furat kívánt szélét
  • Miután a korona egy kicsit mélyebbre került, fokozatosan és óvatosan állítsa vissza a koronát 90°-ra
  • folytassa a fúrást, kis amplitúdójú körkörös mozdulatokkal.
  • A korona pontosabb pozicionálása és a fúrás elején történő elcsúszásának elkerülése érdekében ajánlott fúróvezetőket használni.

Jellemzők:

  • Anyaga: Kiváló minőségű acél
  • Készlet tartalma: 25,35,40,45,50,68 átmérőjű körkivágók, kúpos maró 20-38mm, egyenes maró 20mm, gyémánt tárcsa, viasz.
  • Gyémánt bevonat
  • Fúrás típusa: száraz
  • Feldolgozható anyagok: kerámia csempe, porcelán kőedény, természetes és műkövek, csempe, márvány
  • A sarokcsiszoló működési sebessége: 9000-14000 ford./perc

 

Leszállított tartozékok:

10 részes körkivágó szett (25, 35, 40, 45, 50, 68, 20-48 kúpos tágító, gyémánt tárcsa)

Ajánlott felhasználás:

Porcelán, márvány és gránit fúrására alkalmas