Bihui rozsdamentes glettkiszedő spakli ívelt pengével 165 mm

2590 Ft (Nettó: 2039 Ft)

Mennyiség:
Kategória:

Innováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

Gyorsan és egyszerűen távolítsa el a keveréket a vödörből a BIHUI Scoop segítségével. Ez a spatula hajlított sugarú pengével rendelkezik, amely illeszkedik a szabványos vödrökhöz. A rozsdamentes acél penge lehetővé teszi a kétszer gyorsabb tisztítást. Ez a tartós penge 25%-kal hosszabb élettartamot biztosít, mint a többi spatula. A BIHUI Scoop ergonomikus nyéllel rendelkezik, gumírozott és csúszásmentes, ami még kényelmesebbé teszi a spatula használatát. Ez a szerszám akasztónyílással rendelkezik a könnyű tárolás érdekében.

Jellemzők:

  • Anyaga: Rozsdamentes saválló acél
  • Fogantyú anyaga: Gumi, műanyag
  • Penge hossza: 160 mm
  • Penge szélessége: 80 mm
  • Fém vastagság: 0.7 mm

 

Ajánlott felhasználás:

Glettkiszedő spakli ívelt pengével – szabványos vödrökhöz illeszkedő hajlított kialakítással