Héra Ceramic 2,5l falfesték

11500 Ft

Törlés
Mennyiség:
Cikkszám: N/A Kategória:

FOLTMENTESEN TISZTÍTHATÓ BELTÉRI FALFESTÉK A KERÁMIA TARTÓSSÁGÁVAL!
A kerámia technológia kimagasló mosás-és dörzsállóságot biztosít a felületnek, így téve azt foltmentesen tisztíthatóvá és fertőtleníthetővé. A Héra Ceramic falfesték hidrofób alkotórészei révén vízlepergető bevonatot képez, miközben innovatív kötőanyag szerkezete kiváló páraáteresztő tulajdonságot biztosít.

Nem kell kompromisszumot kötnie!
A hipoallergén, selyemmatt felület exkluzív színmegjelenést kölcsönöz otthonának. Hazánkban sokan szenvednek az allergia tüneteitől, de most már nekik is elérhető áron tudunk olyan festéket ajánlani ami az egészségük megőrzése mellett csodálatos színekbe öltözteti a lakást.

Akár kórházakba, rendelőkbe is!
Nem csak egyszerűen hipoallergén festékről beszélünk, hanem egyszerűen mosható, sterilizálható és a makacs szennyeződéseknek is erősebben ellenálló bevonattal tudjuk díszíteni a rendelőket és kórtermeket, ezzel nyugalmat, profizmust és erőt sugározva pácienseiknek.

Miben különbözik a Héra Ceramic a többi előrekevert színes falfestéktől?
A festékek nemzetközi szabványa szerint a Ceramic dörzsállósága és fedőképessége egyaránt 1. osztályú. Ez röviden annyit takar, hogy a legjobb minőségű festékek egyikével van dolgunk ami festéskor tökéletesen takar, száradás után pedig akár több ezer alkalommal is megdörzsölhetjük anélkül, hogy megkopna a bevonat.

Fontos megjegyezni, hogy a festék teljes kikeményedése 14 napot vesz igénybe, az első tisztogatással ezt az időt meg kell várni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy 2 hétig nem fog megszáradni a festékünk a falon, egyszerűen annyit takar, hogy a bevonat ennyi idő elteltével nyeri el maximálisan a teljesítő képességét. Nem is kell erre több bizonyíték, minthogy a leírásban láthatjuk, a száradási és átvonhatósági idő nem több 3 óránál. A biztonság kedvéért, a második réteg felvitele előtt mindenképp ellenőrizzük egy finom simítással, hogy az első rétegben felvitt festék valóban megszáradt-e, csak ezt követően kezdjük el felvinni a második réteget.

Sokáig lehetne még sorolni a Héra Ceramic kimagasló tulajdonságait, azonban egy szónak is száz a vége smiley, ha szeretnének otthonukba, irodájukba, vagy akár egészségügyi intézetükbe olyan falfestéket ami egyszerűen mosható, fertőtleníthető és a legdivatosabb színekben pompázik, nem kell tovább keresniük!

Ha személyesen is meg szeretné nézni a színkínálatot, vagy segítségre van szüksége a választásban, hívjon minket bátran, az oldal tetején megjelenő ügyfélszolgálati telefonszámunkon és készséggel segítünk kikeveredni a színek útvesztőjéből!

Szín

acélkék, aloha, alumínium, azúr tenger, bakelit, barka, csendes eső, dán keksz, ezüstszürke, fehér hótakaró, gránit, harmatos hajnal, indigó, karbon, karibi hullám, lágy ölelés, langyos kakaó, magnólia, manhattan, minimál zöld, naplemente, parti homok, puha takaró, reggeli ébredés, teadélután, téli álom, titán, városi dzsungel, vasbeton, zöld lagúna