Bihui Gyémántmaró kúpos (M14)

11200 Ft15400 Ft

Törlés
Mennyiség:
Cikkszám: N/A Kategória:

nnováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

BIHUI gyémánt kúp, furatok tágításához, simításához – megnövelt kopásállósággal, 2-38 mm-es furatok fúrásához. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával és vákuum-gyémánt forrasztási technológiával készült. A gyémánt kúpvágót porcelán kőedények, gránit, márvány, kemény kerámia és hasonló anyagok furatainak megmunkálására használják. Kúp alakú formájának köszönhetően könnyen letöri a lyukak egyenetlen széleit.

Csökkenti a feszültséget és a nagy formátumú lapok repedésének kockázatát fúrás után. Furatok éleinek letörésére, simítására, furatok éleinek csiszolására használható, valamint szinte tökéletes lyukat készíthet forgács nélkül.

Jellemzők:

  • Anyagfeldolgozás: kerámia/porcelán csempe
  • Alkalmazás: furatélek letöréséhez és simításához/furatélek csiszolásához
  • Átmérő: 2-38mm
  • Fúrás típusa: száraz/nedves/ütésmentes
  • A sarokcsiszoló üzemi fordulatszáma: 9000-14000 ford./perc
Kiszerelés

2-38mm, 20-48mm