Bihui Epoxi fugázó

2200 Ft (Nettó: 1732 Ft)

Mennyiség:
Kategória:

Bihui Epoxi fugázó 248×116 mm, zöld

Innováció és minőség, ezzel a két kulcsszóval lehet jellemezni a BIHUI szerszámokat melyeket professzionális szerelők számára fejlesztettek ki. A világszerte jelenlévő Bihui arra törekszik, hogy a burkoló- és építőipari szerszámok és gépek világában széles spektrumon kínáljon praktikus szerszámokat, melyek megadják a munkavégzéshez szükséges legmagasabb minőséget és biztonságot a nagy formátumú burkolólapok szállításához és vágásához, beszereléséhez – legyen az kerámia vagy porcelán csempe.

A BIHUI jelenleg, több mint 100 új termékkel büszkélkedhet. Folyamatosan újítja és fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva, hogy kiváló minőségű termékek teljes választékát nyújthassa ügyfeleinek.

Az innováció iránti elkötelezettségüknek köszönhetően rengeteg új és izgalmas terméket fedezhet fel kínálatukban. Legkeresettebb termékeik mellett új csempevágókat, szerelőeszközöket, csempeápolási termékcsaládot is be tud mutatni, ezzel is biztosítva számodra a megfelelő utókezelést.

Nagy formátumú eszközeik teljes kínálata megoldás-orientált, a fejlesztési folyamat elengedhetetlen lépése a tapasztalatcsere a szakemberekkel, és ezzel az interakcióval olyan praktikus termékek születnek, amelyek minőségben és alkalmazásban is kiemelkedőek, lehetővé téve az egyszerűbb és kevésbé megerőltető munkavégzést.

Leírás:

A BIHUI epoxi fugázó spatula (simító), közepesen kemény lemezzel rendelkezik, amely rendkívül kopásálló gumiból (gumiból) készült. Ennek a modellnek a spatulájának gumisűrűsége ideálissá teszi epoxi illesztések és 3 mm-nél szélesebb hézagok megmunkálásához, biztosítva azok teljes kitöltését a deformáció veszélye nélkül. A gumilemez rugalmassága ebben a modellben garantálja a varrat egyenletes kitöltését és a fugázóanyag tömörítését.

  • Puha, kényelmes műanyag fogantyú
  • Alumínium alap nagy sűrűségű EVA-val
  • Tartós keménygumi tömítés

 

Ajánlott felhasználás:

Burkolók számára, fugaanyag bejuttatására szolgáló szerszám.