Harzo Falazúr

1690 Ft19200 Ft

Törlés
Mennyiség:
Cikkszám: N/A Kategória:

Felújító falazúrozás
Kerti bútor felújító falazúrozása.

A HARZO termékek minden esetben vizes bázisú anyagok! Használat előtt minden anyagot alaposan keverj fel! A szerszámok vízzel moshatóak!

Hozzá való termékek:

HARZO Falazúr-Kombo
Munkafolyamat, rétegrend leírása:
Első lépésként, ha nagyon csúnya és elhasznált a fa felülete, kezd a csiszolást 60-as csiszolóvászonnal. Ha szükségesnek érzed, bármikor válthatsz, finomabb szemcse szerkezetű csiszolóvászonra. Kíméld a kezed, ezért kesztyűben dolgozzál és ügyelj arra, hogy szálka lehetőleg ne menjen a kezedbe!

Csiszolás után, gondosan portalaníts.

Következhet a lazúrozás, a HARZO Falazúr-Kombo, vékonylazúrral. A fa végeire, ahol az évgyűrűk is jól látszanak, kenjél bőven a lazúr festékből.

Ecseteddel, mindig a fa szálirányát követve kend a lazúrfestéket. A lazúrfesték száraz időben, 20 fok levegőhőmérséklet mellett, kb. 2-3 óra elteltével megszárad. Ezután igényed szerint csiszolhatod, illetve kenheted a második réteget.

Párás, nedves, illetve forró, napsütötte időben, kerüld el a lazúrozást!

A HARZO lazúrfesték, egyben kiváló megelőző faanyag védőszer is! Többek között a faanyagok, kékpenész-és farontó gombák elleni tartós védelmére szolgál, ezért külön alapozót használni nem kell.

Viszont azt figyelembe kell venni, hogy a megelőző faanyag védőszer, kizárólag az egészséges fa alap megvédésére alkalmas! A beteg fa alapokat, nem fogja rendbe hozni!

A HARZO Falazúr -Kombót a kültéri alkalmazáson kívül felhasználhatod bel térben is, kemény és puhafára egyaránt. Illékony szerves vegyületeket, nem tartalmaz!

Kiváló időjárás álló, selymes fényű védő bevonatot képez. Könnyen pergeti a vizet és mindemellett, engedi kipárologni a fa nedvességtartalmát

Mindig tiszta edényből, tiszta hengerrel, ecsettel és lehúzó ráccsal dolgozz!

Száradási idő: kb. 1-2 óra, ami függ a levegő hőmérséklettől és a szellőztetés lehetőségeitől. 3-4 óra múlva csiszolható és átvonható.

Kiadóssága: kb. 10-14 m2/liter/réteg/

A HARZO Falazúr-Kombo kiszerelései:

250 ml
1 Lit
2.5 Lit
5 Lit

Szín

angolvörös, antracit, cseresznye, dió, fehér, fenyő, gőzölt bükk, öregcseresznye, paliszander, Színtelen, világosszürke, zöld

Kiszerelés

0,25 l, 1,0 l, 2,5 l, 5,0 l