HARZO Color fedőfesték

3990 Ft13900 Ft

Törlés
Mennyiség:
Cikkszám: N/A Kategória:

A HARZO Color fedőfesték az egyszerű csempefestés kategóriában a HARZO T-16 Speciális kétkomponensű vizes bázisú alapozót követően a csempefestés bevonatát, színét alakítja ki. Továbbá a HARZO Csempe glettekkel kialakított sima felületek fedőfestésére való, színezhető fedőfesték, ami önmagában (lakkok nélkül is!) jól ellenálló, selyem-matt fényű felületet képez.

Mikor javasoljuk?
A HARZO Color fedőfesték felhasználását minden csempefelújítás alkalmával javasoljuk, amikor egyszínű felületet kell létrehozni. Abban az esetben, amikor a HARZO kétkomponensű Lakk alkalmazása nem indokolt, a HARZO Color fedőfesték önmagában is képes védelmet biztosítani! Továbbá a HARZO T-16 Speciális kétkomponensű alapozóval, a HARZO kétkomponensű lakkokkal és ápolókkal együtt alkalmazva, hosszantartó felületet, jóval biztonságosabb, sikeresebb kivitelezést eredményez. Segítve ezzel a felhasználók munkáját!

Hol és mire alkalmazható még a csempefelújításon kívül?
A HARZO Color fedőfesték a bútorfelújító anyagok, fa játékok fedőfestéke külső és belsőtérben egyaránt. Ajánlott továbbá megfelelően előkészített alapokra, fára, vakolatra, gipszkartonra, betonra, valamint egyéb festésre előkészített felületek fedőfestésére külső és belső térben. A HARZO Color fedőfesték külső térben három rétegben felkenve megvédi a felületeket az időjárás nem kívánt hatásai ellen. UV stabil! Belső térben fa alapokon igény szerint akár a két réteg felhordása is elegendő lehet, valóban súrolható és könnyen tisztántartható!

Kiszerelés:
250 ml / 1 liter / 2,5 liter

Kiszerelés

0,25 l, 1,0 l, 2,5 l